Na een jaar van kennis delen, casussen over nalatenschapscoaching bespreken, elkaar ondersteunen bij spreekuren en vooral van intensief en waardevol brainstormen over de toekomst, hebben wij onze krachten en ideeën gebundeld en zijn samen de uitdaging aangegaan:

Op de magische datum 18-08-2018 is ‘Levensregister.nl’ geboren!

Op het internet is een oerwoud aan informatie. Er zijn diverse checklists, boekjes en digitale kluizen te vinden waar je een gedeelte van je wensen en gegevens kunt noteren. Een uitvaartondernemer richt zich vooral op de uitvaart, een notaris op het juridische en op een andere site kun je je laatste woord achterlaten, maar er is geen enkele tool die alle facetten bundelt. Dat moet anders!

Samen hebben wij het platform ‘Levensregister.nl’ ontwikkeld; een dynamische tool waar alle gegevens en wensen vastgelegd en ten alle tijden gewijzigd kunnen worden als de situatie daarom vraagt. Denk daarbij aan een huwelijk, geboorte of overlijden.

Dit platform gaat verder dan alleen de laatste levensfasen, het is er voor jong en oud. Waarom alleen alles vastleggen voor je nabestaanden? Hoe handig is het als je altijd je gegevens overzichtelijk bij de hand hebt?

Onze droom heeft vorm gekregen en wij zijn er ontzettend trots op!